2015. júl 12.

Gázszerelő mestert, vagy gázszerelő céget válasszunk

írta: Budai Gázszerviz
Gázszerelő mestert, vagy gázszerelő céget válasszunk

Ha már egyszer gázszerelőre van szükség, válasszunk jól!

futesszereles.jpgEgy hibajavítás, egy kazáncsere, vagy fűtéskorszerűsítés esetén kell választanunk egy megfelelő gázszerelőt (ha, még nincs ilyenünk). Ajánlatos az elvégzendő munka alapján kiválasztani a szakembert.

Egy gázkészülék javítás, egy konvektor karbantartás jellemzően egy emberes feladat, az elvégzéséhez hívhatunk egy gázszerelő mestert is, de hívhatunk egy céget is, hogy küldjön ki egy szerelőt. Az előbbi valószínűleg olcsóbb lesz, míg a cégek standard árakon dolgoznak, de a munkát mindkettő szakszerűen el tudja végezni.

Más a helyzet, ha nagyobb gázszerelő munkáról van szó, vagy a gázszerelés mellett, vannak kapcsolt kötelezően elvégzendő feladatok is. Egy kazáncsere esetén mindenképp szükség lesz a fűtési rendszer képi tisztítására, de szóba jöhet a kémény bélelése, egy kis villanyszerelés, sőt még egy vízszerelő tevékenységgel is számolhatunk (kondenzvíz elvezetés), a gáztervről nem is beszélve.padlofutes.jpg

A cég alkalmazásán nem is gondolkodunk, ha egy modern energia hatékony gázfűtést szeretnénk kiegészítve napelemekkel, amelynek beállításához, beüzemeléséhez komoly szervizháttérre van szükség.

futesi-rendszer.jpg

padlofutes-elosztas.jpg

Alapvetően azoknál a gázszerelői kivitelezéseknél, ahol több szakember, vagy több szakma együtt dolgozására van szükség, érdemes egy komolyabb céges vállalkozást választanunk. Ezen feladatokkal egy gázszerelő egyéni vállalkozó nehezebben boldogul.

Döntsük bárhogyan is, azzal legyünk tisztába, hogy egy jól működő korszerű fűtési rendszert, csak egy képzett, megfelelő referenciákkal rendelkező szakember képes összerakni.

Szólj hozzá

fűtéskorszerűsítés gázszerelő kazáncsere kazán karbantartás