2015. jún 24.

Kazán ajánló - Clas Premium Evo

írta: Budai Gázszerviz
Kazán ajánló - Clas Premium Evo

Fűtéskorszerűsítés Clas Premium Evo kondenzációs kazánnal

Egy régi polgári lakás fűtéskorszerűsítése volt a feladat.radiator.JPG

A lakás teljes felújításon esett át, egy magasabb műszaki tartalommal. A régi parapetes gázkonvektorok kiváltása radiátoros energiatakarékos fűtéssel történő kiváltása volt a cél. A harmadik emeleti lakás alapterülete 100 négyzetméter a belmagasság 3,5 méter. A homlokzati nyílászárók, és a bejárati ajtó felújításra kerültek. A bejárati ajtó nyitott körfolyosóra nyílik.

A fentiek alapján a választás a Clas Premium Evo kondenzációs kazánra esett.

Mivel a külső hőmérsékletérzékelő megfelelő elhelyezésére nem volt mód, így a fűtés szabályzása a kazán megfelelő beállítása mellett egy szobatermosztáttal történik.

A kazánválasztás mellett a következő anyagi és műszaki érvek szóltak.clas-premium-evo-kazan.JPG

A kondenzációs kazán magasabb ára mellett a kéménybélelés viszont olcsóbb volt. Így nem volt értelme az egyszerű turbós kazán alkalmazásának. A külső hőmérsékletérzékelő hiánya miatt elégséges a kazánunk 1:4 modulációs aránya. A halk működés, a jó hatásfok, és az egyéb komfort funkciók miatt, jó ár-érték arányúnak ítéltük meg a készüléket. A készülék, és a gyártó mellett szólt az elmúlt évek kivitelezői tapasztalata is.

Mindent egybevetve a Clas Premium Evo kondenzációs kazánt ajánljuk a hasonló paraméterekkel rendelkező lakások fűtésére, természetesen kizárólagosság nélkül. Legközelebb egy másik gyártó egyek készülékét fogjuk taglalni.

Szólj hozzá

fűtéskorszerűsítés kondenzációs kazán kazán ajánló