2015. júl 25.

Kezit csókolom, a Józsi most szabadságon van, de augusztusban már lesz.

írta: Budai Gázszerviz
Kezit csókolom, a Józsi most szabadságon van, de augusztusban már lesz.

Augusztusban elkezdődik a gázkészülékek karbantartása.

gazkeszulek-karbantartas_1.jpgA mi Józsink (nevezzük most Józsinak a szervizes gázszerelőt), foglalkozik a gázkészülékek időszakos karbantartásával. Minden év júliusában megy szabadságra, mert augusztustól indul a karbantartási szezon, szeptembertől pedig szinte szabadnapja is alig van.

A gázkazánok, a gázkonvektorok és egyéb gázkészülékek időszakos karbantartását a lakástulajdonosok többnyire a nyár végétől a fűtési szezon kezdetéig igyekeznek elvégeztetni. Akik évente elvégeztetik a gázkészülékeik karbantartását, már jól tudják, akik most először hívnak gázszerelőt, tapasztalni fogják a hatásait.

A karbantartott konvektor, kazán, gázbojler nemcsak a biztonságos használatot garantálja, de a hatásfokuk is jó lesz. Az otthonunk biztonsága mellett a pénztárcánkra is jó hatással lesz a karbantartás. Higgyük el a gázkészülék gyártóknak, hogy az éves karbantartás szükséges a készülék hosszú távú megbízható működése érdekében. Ne, csak a garanciális időszakban, a garancia miatt végeztessük el.

Szerencsére egyre jobban tudatosult bennünk az éves karbantartás szükségessége, így évről-évre egyre kevesebb a szénmonoxid mérgezések száma. De, ne feledjük a balesetekből egy is sok.


zeusz-f8-50-latvanykonvektor_1.jpg

Szólj hozzá

gázszerelő gázkonvektor konvektor karbantartás gázkészülékek karbantartása